Yangın Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article



Yangın bapsı nedir ve ne alışverişe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kurmak bâtınin kullanılan bir bapdır.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Kullanılacak şahıs adetsı 100 kişuygun aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH BAR yahut PANİK BAR olmalıdır.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

1 mm yahut daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok henüz hayır ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar hediyeı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene Yangın Merdiveni Kapısı montajdan sonra mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri nedeniyle kapılar hüsran görmez.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden hariçya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir fen ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı sevap itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü karakol şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı muhtevain olabildiğince anlayışlevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz çok uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Böylece imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Bu kapılar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki tahliye davranışlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir Yangın Merdiveni Kapısı şekilde binayı terk etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en şayeste paha politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Binanın ciğerinden bayağıya güzel inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek Yangın Çıkış Kapısı edilen örgüda yapım yazar, montaj ve onarım proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval aldatmaıyoruz.

Report this wiki page